Keskiviikko... joo.. taas paistaa aurinko. Siitä on hyvä aina kertoa jos ei keksi mitään muuta. Ja mitään muutahan mulle ei täällä kyllä tapahdu. Päivät menee ylitöitä tehdessä ja illat puolikuolleena kattoessa hömppäohjelmia ja skypetellessä. Oi tätä elämisen makua. Tänään lämpiää sauna. Sitte jätskiä ja lisää hömppäohjelmia ja skypeä. :) loistavaa kerrassaan.

Tuossa ei niin kovin kauan aikaa sitten noin viime kuukauden alussa, ostin jotain tarjous siemeneitä ja sitten löjäytin niitä aina sinnetänne sikinsokin sekaisin noihin mun kahteen kukkapenkkiin. Etupihalla sieltä puskee jotain sinistä ja punasta ... asdf asdf.. mutta takapihan tulppaanitki kuoli. Työkaveri sano että niitä kuulemma pitää kastella, että ne kasvais.. no joo.. niinhän niitä varmaan pitäs... Jukka on meistä se parempi hoitamaan noita kukkajuttuja.. ja se käy täällä niin harvoin kastelemassa niitä siemeneitä, että ihmekös tuo jos ne kuolee..

Hei jos on vapaaehtosia niin meille sais tulla siivoamaan :) pieni helppo kämppä siivota. Ne telkkarin hömppisohjelmatki houkuttelee paljon enemmän ku joku pölyjen kerääminen.. * haukotus* ..no tuohonki vois kommentoida, että no Jukka tulee käymään parin viikon päästä.. ehkä sitä selviää siihen asti noiden pölypalleroiden kanssa :)

Jees, mutta mie alan lämmittämään sitä saunaa :) ...eli käyn vääntämässä yhtä vipua... ja sellaista.. Työniloa kaikille, jotka käy töissä, ja  hauskaa lomaa niille jotka ei. Sitä muuten ittekki pääseen hyvälle lomalle ku tulee väkisin noita ylitunteja... hienoa.. ok ..heippa---->