*haukotus* ... se on pitkä aika viikko.. kun sitä alkaa laskemaan. Että vielä monta päivää ennen kuin on perjantai. Ja eihän sitä edes malta keskittyä töihin.. tekee vain sellaisia ihme tutkimuksia ajankuluksi. No onneksi ei edes ole kauhea kiireaika nyt päällä.. tai no.. kyllähän sitä hommaa riittää.. vaan saa joskus ottaa vähän rennomminkin.. saa saa. Mutta olenpas todella paljon tietorikkaampi omasta elämästäni tämän päivän jälkeen.. =) sain siinä joutessani selviteltyä että suomessa on 17 minua elossa. Suurin osa on syntynyt 70-luvulla ja 80-luvulla minuja on syntynyt 3 kappaletta. Yksi minä on vielä syntynyt vuonna -85. Eli se tekee minusta toiseksi nuorimman minän koko Suomessa... asdf asdf.. vaikka oishan se ollu hienoa jos ois ollu nuorin.. mutta on se ihan hienoa olla toiseksi nuorinkin.

Tänään taas kömysin siellä ojanpohjia risukossa ettimässä kiveä, niin sitten kun aloin pitämään kokousta, niin kutitti niskassa.. No sitähän tietenkin sitten rapsuttamaan.. ja käteen osui sellainen sormen kokoinen lehtimato.. porukka varmaan katto ihmeissään ku kiekasin ja hyvä etten juossu ovesta pihalle ku olin niin säikähtänyt siitä madosta.. no joo.. ehkä vähän liioittelin.. vähän vaan kiekasin.. enkä juossu mihinkään.. vaan jatkoin kauhunsekaisissa tunteissa kokousta =) 

jepujee.. en viitti enempää kirjoitella.. jos sulattelen tuota suklaata ja riisifruttia hetken tässä niin sitten paan saunan lämpiämään ja saatanpas vaikka rullistella jonkin verran.. Niin joo.. siitähän sitä piti vielä mainita että tänne tulee montamonta solttupoikaa perjantaina... sen verran monta, että taidan mennä pyörällä töihin. =)