nyt on rullaluistelukausikin avattu. Olihan se mukavaa vieläkin. Alkaa eilisestäkin jalat kipeytymään.. sitä se urheileminen teettää. Ja  ei vain älyä sitä, että huhtikuussa voi olla jo näin lämmin. Kiskoin tänään taas sukkahousut trikoitten alle.. ei palellu ainakaan ;)

Tuntuu syntiseltä olla vain sisällä kun ulkona on noin kauniita ilmoja, vaan mitä sinne menis tekemään.. no se haravointi, mutta jaksa haravoida tänään... raaps.gif onhan tuota kesää vielä jäljellä.

Hoi oih.. huomenna pitäs töihin. Muistelin omaa työintoa noin tarkalleen vuosi sitten, iltaisin aina odotin, että voi kun jo pääsisi taas töihin, nyt voisi ihan hyvin pitää pitempiäkin viikonloppuja. Taitaa olla vanhuuden merkki.

Perhosiakin näkyy lentelävän kovasti, niitä keltaisia. (välihuomautus)

Tiistaina olisi sitten kesän ensimmäinen maastopäivä. Siitä se sitten lähtee taas. Vähän vielä toistaiseksi ei osaa orientoida itseään kovin aktiiviseen työntekoon, *heräilee vasta talviunilta* .. mutta eiköhän se taas tosiaan tästä. Me ei sitten saatu ketään harjoittelijaakaan tekemään meidän töitä =)

mutta jees, kirjoittelen taas kun on jotain enemmän tai vähemmän tapahtumia takana.