Televisiomaksusta tulossa lakimuutosehdotus eduskunnalle: asuinhuoneistokohtaiseksi (myös omakotitalot)

[heh.. huomaa että on lukenut jotain lakia taas liikaa kun pitää täsmentää täsmennyksen täsmennystä ja pitäisi varmaan todeta vielä loppuun jotain että eli ei koske kuitenkaan-.... :) ]

Tulipahan vain tuossa mieleen, koska viimeksi ehdin kunnolla istahtaa television ääreen. heh.. jouluna??? en tainnut silloinkaan kyllä televisiota katsoa pahemmin.

Minun ehdotus Ylelle: Muuttakaa ne ylen kanavat kortillisiksi... että ne jotka niitä haluaa katsoa niin ostaa semmoisen kortin.. vähän niinku nuo kaapelikanavat....

Koska kyllä mulla ärsyttää maksaa ylen katsomisesta, etenkin kun katson kerran viikossa subilta super naturalin enkä mitään muuta koko viikolla... Näin vanhetessa sitä vain tajuaa että HEI... elämässähän on NIIN paljon muutakin kuin televisio!!!

Jotta, että täällä on yksi pieni vihainen ihminen lisää, jos tuo lakimuutosehdotus vielä hyväksytään eduskunnassa. Ja se on periaate... ei tuollainen ole kuin opiskelijan kuukauden ruoat... ja työtä tekevän kuukauden bensat... tai jotain sellaista kuitenkin mistä selviää siten, että ei edes huomaa.. mutta kovimpana veronmaksajana (ei velkaa, ei perhettä, kohtalaiset tulot) ...ärsyttäähän se!