joko nyt sais alottaa laskemaan päiviä siihen että pääsee viikoksi lomalle. Jotenkin tuntuu, että loma jos mikä tekisi nyt aika eetvarttia. Mutta monen monta päivää vielä. 20 työpäivää.. eli kuukausi. Joo. Tasan kuukausi vielä.

Jotenkin on nyt jonkinlainen kevätväsymys vissiin päällä. Ei jaksa oikein kehitellä mistään mitään. Pihahommia jonkin verran tehty. Katseltu, kun kukkapenkistä puskee jotain keltasta kukkaa. Ja löydettiin takapihalta ilmeisesti tuomi tai joku sellainen puu mihin tulee valkoisia kukkia.

Sitten tehtiin kivetystä vähän lisää. Siinähän tämä elämä menee.

Luonto vihertää jo kovasti. Kesää tuo tekee. Hyvä hyvä. Ostin meidän kaupunkilomamatkalta itelle uuden pirteän t-paidan. Ettei aina käyttäisi niitä iänikuisia yksivärisiä vaatteita, niin vähän kirjavuutta tähän elämään. Jos sitä sitten tulisi muutenkin kuin vain vaatteisiin. Kirjavat vaatteet, kirjava elämä. Ei taida kuitenkaan aivan noin mennä se.

Töissäkään ole tapahtunut kamalasti mitään mistä voisi tänne kirjoitella. Samanlaista touhua päivästä toiseen.. Tai sitten en vain huomaa enää että jotain eriäkin siinä hommassa tapahtuu. Mutta kuten jo tuolla alussa mainitsin, että pikkuhiljaa alkaa kyllä olla loman tarpeessa.

Ei voittanut sveitsi euroviisuja. Dääm. se oli silti mun suosikki!

Oi vitsit. Johanna näytti sen uutta tukkaa. Taas tuli sellainen olo, että tekisi mieli ittelläki pätkästä yksi puoli metriä tukasta pois, mutta pelottaa mennä parturiin. Sitten kauhea stressi siitä, että ei ole ikinä varma siitä että onko valmis leikkauttamaan tukkansa. Koska aina ennen ainakin kaduttanut aivan hirmuisesti se kun on leikkauttanut. Vaikka ainahan ne takas kasvaa. Mutta jotenkin ajattelen nyt, että tämä on mun viimeisin pitkä tukka. Kun sitten olen jo niin vanha, että tuskin tulee näin pitkää tukkaa koskaan enää kasvatettua. Tai sitten olen jo 30 ku saan saman mittaseksi. Mutta se hiuksista. Tuossahan nuo perässä tulee. Nutturalla, huivin alla, pois silmiltä. Ja joskus on kiva pitää tukkaa auki, kun se on niin pitkä ja hienon näkönen just sen takia ku on niin pitkä, mutta sitä tapahtuu tosi harvoin.

Tulipas paljon juttua hiuksista. Ei ollenkaan mun tapaista. Mutta tähän on hyvä päättää.