´Vauhdikas päivä on ollut. Ensin heräsin viideltä.. unet vain loppuivat. varmaankin se lääkäriaika jännitti., no kävin siinä pienen aamulenkin sitten ja koska en saanut syödä niin lähdin töihin. Sitte olikin se lääkäriaika.. tosin ne tökkäs eka muhun sen jäykkäkouristuksen, kun annoin niille rokotuskorttini.. ja kättä jomottanut aivan kamalasti. Sitten se lääkäri laittoi lisää verikokeita.. ja sitten ne imi musta kaiken veren.. ainaki satatuhatta purkkia verta.. ( no ehkä tuosta saa oikeasti vähentää sen 99994 purkkia :) )

sitten töissä yritin saada jotain siinä anemisessa tilassa tehtyä, ja eihän siitä mitään tullut. Jukka soitti puolen päivän aikaan, että onko tullut uusia asuntoja vuokralle ja olipas tullut, ja minä heti perään soittamaan, että joko saa tulla katsomaan. Ja on se vain kumma juttu, miksi kaikki on ihan innoissaan ottamassa mua vuokralle tai tässä tapauksessa jo meitä. Varmaan johtuu siitä, että molemmat insinöörejä, lapsettomia, koirattomia ja muutenki fiksuja = ) tai niin pitää aina kaikille uskotella :) Kiitos mikolle, että hän on opettanut minulle vakuuttamisen jalon taidon. Sillä olen saanut hyvän työpaikan ja nyt jo kaksi loistavaa asuntoa puhuttua.

Elikkäs muutto olis taas tulossa. Sellainen 100 neliön omakotitalo 3km keskustaan, oma piha ja puutarha, kaks makuuhuonetta, iso siistikeittiö pakastimella ja tiskikoneella. Olohuone takalla, puusauna ja iso vaatehuone. Erillinen autotalli.. ulkoa punatiiltä ja vähän puuta ylhäällä.. Aivan iiihana... en ees kysyny varsinaisesti juksun mielipuolta ku sanoin jo että tää ois aivan iiihana.. ja melkein allekirjoitin vuokrasopimuksen.. Jukka ei ihan vielä ole niin sulanu siihen taloon ku mie, mutta sulaa taatusti heti ku pääsee tassuttelemaan sen parkettilattioilla =)

Ei oo paha vuokra.. eikä mitään syytä miksi se ei tuntuis kodilta. Ihanaa.. Ihanaa ku joskus joku onnistuu noin..

on sellainen asdf asdf asdf olo.. että siinä tärkeimmät... alan nyt iltapuuhiin... asdf asdf asdf