Taas on tavarat kannettu. Ja huomenna loppuu sitten se mun sinkkuuskin. voi kamala. Mitenhän sitä taas tottuu ..no varmaan ihan hyvin.. aina ku alkaa ottamaan päähän niin voi paistella nakkeja takassa ja syyä niitä. Syöminen auttaa joka kuitenki joka asiaan. Mitäänpä tässä tällä viikolla ole kyllä tapahtunu. Touhunnu kaikkia pikkutouhuja ja kuhan vaan oleskellu ja tehny töitä. Aika tylsää elämää. En oo ajanu ees kolareita viime aikoina.

Tuo takka on kyllä kiva. Tässä takan edessä olkkarissa patjalla nukun. Ei oo nyt sänkyä vasta ku Jukka saa sen tuotua tänne. Eilen siskon tyttö soitteli.. lotalla on synttärit kuukauden päästä ja se ei oikein malttais odottaa niitä. Sanoin sitten, että äkkiä se neljä viikkoa hurahtaa. Niin vastauksena tuli, että no varmasti se tuollaisella tosi monta ainaki 10 ja enemmänki vuotta vanhemmalla täti-ihmisellä menee, mutta kun tässä iässä se tuntuu että päiväkin on viikko.

Kamalaa..mie oon vanha kääkkis.. tai varmasti ainaki 9-vuotiaiden mielestä.. mutta joo. .eihän tästä enää kukaan nuorru. pakko se vain on hyväksyä olevansa vanha. Ja helpompaahan tuo hyväksyminen on ku otsassa on jo yksi ryppy.

Mutta käykäähän kahvilla jos liikutte meillä päin. Mulla on näköjään jotain kakkujaki pakkasessa, kun vuokraemäntä lainas pakastinta ja "jätti sinne maistiaisia" .. . =) niitä saa sitte varmasti kahvin kera.