Montakos niitä öitä nyt sinne jouluun onkaan.. no ei varmaan enää niin kovin montaa. Ajattelin päivitellä tätä tässä viimisen kerran tänä vuonna. Huomenna suunnitelmissa jonkin asteinen siivousurakka ja keskiviikko ja torstai meneekin jääkaappia tyhjentäessä. Se se vasta on mukavaa puuhaa =) Perjantai ja Lauantai ajellaan volkkarilla kohti pohjoista. Sellaiset mun suunnitelmat tulevalle viikolle. Eli ei mitenkään hektistä sekään.

Kyllähän sitä "lomaa" jo vähän odottaa. En tiiä, ehkä enemmän sitä, että saa huilia (lue olla tekemättä mitään älynystyröitä vaativaa) kun , että näkee tuttuja naamoja. Sitä on kuitenkin niin asennoitunu siihen, että tämä täällä on kaukana ja minkäänlainen koti-ikävä ei välttämättä ole kovin hyvä juttu. Ja kun miettii, että todennäköisesti milloin ikinä täältä muuttaakaan pois niin sinne sitte asettuu melko pitkäksi aikaa. Että kyllä mie nautin jokasesta päivästä täällä.

Miksi musta tuntuu, että mie en ole ollu tänä jouluna kovin kilttinä ;) Varmaan tulee enemmän risuja kuin paketteja. J yrittäny kysellä mitä mulle joululahjaksi. Mutta oikeasti tosi vaikeaa sanoa mitään kun ei oikeasti tarvitse mitään tai halua mitään. Ja ne asiat mitä haluaisi niin niitä ei mistään kaupasta saakkaan =) Mie ootan tältä joululta hyvää hyvää ruokaa, paljon suklaata ja läheisten ihmisten seuraa. Ihan vielä en ole päättäny leikkautanko tukkaa netalla.. kun kukaan muuhan ei mun hiuksia osaa leikata :) Tuskin tuota kuitenkaan raaskii pätkiä. Se ku yltää jo takapuoleen niin ei enää kykene tuhoamaan sitä.. Ja onhan se hienoa iltaisin säikähtää omaa kuvaansa peilistä, kun ilman laseja hämärässä törmää vaatehuoneen peilioveen :) Grudge ...

Tähän on hyvä lopettaa.. Rauhaisaa joulun aikaa kaikille.. ja ensi vuodeksi kehitellään kamalasti uusia kujeita...

304926.jpg