Joo... mistähän tuota alottais.

Kamera jäi huitsisiin, jotenka kuvia ei oo voinu oikein napsia, vaikka kyllähän täälläkin tietenkin jotain sais otettua =)

Olen nyt viikon viettänyt retkielämää täällä rannikolla.. ja kylmää ja tuulista on ollut =) Otin telkkarin matkaan, mutta juuri tuossa meidän talossa sattuu olemaan antenni, joten eihän siinä mikään sitten ilman digipoksia näy ..ja nettikään ei ole vielä auennut. Joten kaikki  koneelle ladatut heroeksen jaksot on katottu, vähän elokuvia, ja dexteriä.. ja urheillu oon joka päivä...tuulesta riippumatta. Sitten olen kiertänyt koko kylän kaupat, ettimässä eriväristä suihkuverhoa, mutta kumma juttu ettei missään myydä mustaa suihkuverhoa, jossa ois pääkallon kuvia *heh*

Työt on alkanu hmmm..miten sen sanoisi...leppoisasti =) Jotenkin ei ole vielä osannut orientoida itteään siihen ei  niin tuloskeskeiseen työskentelyyn. Ja nyt on sellainen aika vielä täällä että kaikki hommat on nähtävillä, että oikein kenelläkään ole mitään tekemistä. Joten täällä rupattelen vain yhden jos toisen kanssa kalastuksesta ja kuluttelen aikaani, esim kirjoittamalla blogia =) Toki olen jotain pikkupuuhastelua saanut tehdä, mutta tehokkuudesta ei tässä yhteydessä voi alkaa puhumaan.

Huomenna sitten sitä virallista muuttoa tekemään. Saadaan jukkakin pois huitsisista. JA TELKKARI!!! vaikka toisaalta kumman paljon touhua sitä riittää ilman telkkaria ja tietokonettakin. Avartavampaakin se on kuin vain istua kotona. Ehkä tästä alkaa uusi aikakausi =)

Mutta sitten saan sen kameran, ja saan jotain kuvia tännekin..