mitä ihmettä sitä stressaa noista hommista.. kyllähän ne tulee taatusti tehtyä. Tai ehkä mua stressaa tuo pakkoloma. Paljon kivempaa olisi vain vaihtaa sitä työpaikkaa, ilman minkäänlaisia vapaita tuossa välillä.. melkein kaksi viikkoa aikaa panikoida sitten kaikki asiat maan ja taivaan välillä.

Ei ole asuntoa vielä löytynyt. Sekin vielä. Tosin tämä nykyinen kämppä on jo irtisanottu... mutta edelleen vakaasti uskon siihen, että kun on pakko muuttaa marraskuun alkuun mennessä, niin sitten vain muuttaa. aina jonkinlainen luukku sieltä löytyy.

Ylityövapaita olisi sellaiset neljä päivää. Sitten lomanpidennypäiviä 6-1 päivää. Eli melkein kaksi viikkoa on vapaata. Ja sitten lomat, joita en nyt millään ehdi pitämään, niin onneksi maksetaan sitten. siitä tulee ihan mukava muuttoraha. Ja lämmittää sitten enskesänä kun ei ole lomia =) *naurua*

Tuli Paniikki täällä, kun ei oltu oikein kierrelty lähiseutuja, ja kohta lähetään pois. Turku, ruissalo, naantali ja raision mylly on nyt nähty. Se taisikin olla meidän eka ja vika kerta ku turussa käytiin. Olihan se hyvin paljon samankaltainen kuin tampere.

Ellivuoressakin käytiin kävelyllä. Se oli aivan loistava paikka. Ihme ettei aiemmin ole tullut käytyä siellä kävelemässä. Ja varmaan tuo yksi kertakin riitti, ainakin kun otettiin paljon kuvia peikkoreissulta. Suosittelen.