ulkona on tosi hieno ilma. Sellainen, että olisi suorastaan synti olla vain sisällä ... =) ja syntiähän me kaikki tykätään tehdä. No pitää nyt katso jos sitten illalla kun aurinko ei enää paista ja on riittävän pimeää.. ehkä sitten voisi käydä vaikka vähän hiihtämässä. Mutta telkkarista tulee salkkareiden uusintoja.. netissä on paljon kaikkea mielenkiintoista ja pitkästä pitkästä aikaa herättelin mun leipomisviettiäni. 374285.jpg

näyttää melkein yhtä hyvältä kuin maistuu. No oikeasti.. testailen eri ohjeita, kun nimipäivät lähestyy, ja meidän pullanhimoiset työkaverit  tahtovat herkkuja aina kun siihen on edes mitään hyvää syytä. Nimipäivät (hox, molempien nimien jos omaa kaksi nimeä), synttärit nyt ehdottomasti, lomalle lähtö ja lomalta paluu, häät,hautajaiset, syntymät ja kuolemat.. ja sitten jos ei ole muuta tekemistä ja leipoo muuten vaan jotain niin tottakai sitten työkavereillekin pitää viedä maistiaisi. Aivan loistavaa porukkaa siis. Ja siltikin kahvipöydässä yleisimpiin keskusteluaiheisiin kuuluu nämä painonvartijoiden pisteenlaskemiset.. ja onhan se yksi hyvä puheenaihe tietenkin, paljonkohan esim, edellä kuvatussa muffinsissa voisi olla kaloreita. hyviä ne kuitenkin on.. päällä on sitten tuo valkoinen, niin valkosuklaata.. herkkujen herkkua..

Koskahan mie huomasin, ettei täällä asuessa ole vielä tullutkaan leivottua. Mielenkiintoista sinänsä, koska täällä on parhaimmat tilat leipoa ikinä.. vaan on vain laiskottanu niin, ettei ole viittinyt.. tai sitten vain on kai ajatellut, että ehkä on parempi olla leipomatta, niin ei tule syötä ja sitä kautta ei ehkä lihois niin kovasti.

jeps.. mutta toivotaan, että kevät säilyy yhtä aurinkoisena ja talvisena ilmoiltaan nyt vielä ainakin jonkin aikaan.. kyllä tuollaisesta kelistä nauttii vaikka vain katsellessa olohuoneen ikkunasta.