...tuntuu ettei se lopu sitten niin millään. Kolme päivää oltu nyt töissä ja vieläkin pitäisi yksi päivä olla. huh huijakkaa. Sinänsä hienoa, että jotain pienenpientä saanut jopa aikaseksikin. Tiedottanut itselle loppukuuksi neljä toimitusta =) ei sitä nyt vielä mahdottomia.. eihän tarvi ;) Tavoitteet kerta jo melkein nyt jo saavutettu, niin mikä ihmeen hätä tässä on töitä tehdä.. (asenne ennen kaikkea) Voihan se olla, että kohta innostuu, vaikka epäilen vielä, sitten kun saa kalsareita ilman liikkua ulkona.. sitten on oikea hetki aloittaa kesätyötkin kunnolla.

Kohta alkaa perunanlannoite haisemaan täällä suomen vilja-aitassa. Sitä ei kovin mielellään toivoisi, mutta kestettävähän se on, niinkuin kaikki muukin mitä elämä tielle heittää.

Nyt ois kyllä hieno ilma jatkaa haravointia, kun ei enää luntakaan ole. Mutta ehkä sitä vielä sataa, ei voi aloittaa ennen kuin on kalsarikelit ohi.. siihen on hyvä vedota aina.

Sain koneellenikin asennettua "vahingossa" jonkun haittaohjelman.. =) oli vähän hitaanlaista toimintaa kun yritti jotain tehdä. Vaan on se vaan niin hienoa, kun on mies, joka taitaa nämä fujitsusamsungin salat. Ja homma pelittää taas.. saa tehdä hienoja giffikuvia, jos ei muuta keksi.

Nyt se idoli laulaa radiossa. Eka kerran kuulen radiosta. Osaa kai tuo ihan laulaa.  Mutta tykkään enemmän niistä, jotka laulaa suomeksi. Helpompi eläytyä musiikkiin kun ymmärtää aivan kaiken mitä siinä laulussa lauletaan. Vaan tämä vain minun mielipide asiaan.

Mutta lakkaan taas jaarittelemasta tästä ja teen jotain hieman hyödyllisempää.. eli luen iltalehden uutiset ;)