muutama hassu (lue 3) päivää enää. Sitten pitäisi saada aika kulumaan kaksi viikkoa ennen muuttoa.

Olisin niin halunnut aamulla jäädä nukkumaan, etenkin kun katsoi ikkunasta ulos rähmäisillä silmillä ja totesi, että maa on valkosena.

Tänään oli viimeinen maastopäivä. Ikimuistoinen viimeinen maastopäivä. Luikastelin ensin kesärenkailla sohjoista tietä pitkin toimituspaikalle. Taivaalta satoi vettä, ja räntää, ja rakeita ja kissoja ja koiria ja ties mitä. Hanskat kastui, sormet jäätyi ja varpaita paleli. GPS ei toiminut kunnolla, oli huonot satelliittigeometriat. Mutta hienosti meni. Mieltä lämmitti kummasti ajatus, että phah.. on muuten viimeinen räntäsateessa sormet, varpaat jäässä oleva maastopäivä =) pienistä ne ilot on revittävä ku suuriakaan tapahdu.

Koin tuossa pari päivää sitten suuren shokin =)  kävin vaa'alla ja se näytti ihan mahdottomia lukuja. Vannotin jo jukalle, että tuon pitää juoksuttaa nyt minua urakalla ku oon päässy lihomaan kolme kiloa. Sitten seuraavana päivänä tuskaisesti kaivoin vaa'an uudestaan esille (toivoin että ne kolme kiloa ois yön aikan siirtyny jukan varpaisiin vaikka) ja kappas kappas. kun katsoi koko vaakaa vähän tarkemmin, niin sehän oli ihan epäkalibroitu... kun sen laittoin oikeaan tasaukseen niin kummasti se kolme kiloa lähti sillä. =)

Sitten keksin, että tuo olisi oikein erinomainen motivaattori laihduttamiseen, vääntää aina vaakaa näyttämään pari kiloa liikaa niin sitten jaksaa olla mussuttamatta joka käänteessä herkkuja. Nytkin meni melkein se kokonainen ja vähän puolikastakin päivää, että en syönyt kuin ihan vähän jätskiä. Mutta jätskiä saa aina syyä, se ei ole herkku.. se on terveellistä ku se tehdään maidosta, ja maidosta saa kalsiumia, ja luut pysyy ehjinä ;)