onpa vain ankeaa. Mitenkähän sitä sais talven vauhdilla kulumaan. No pitää vain kovasti toivoa sitä lunta ja reipasta mieltä, niin siinä kai tuo talvi hiihdellessä sitten menisi. Vaan todella pahaltapa tuo nyt näyttää. Onneksi telkkarista tulee edes paljon kaikkia amerikkalaisia draamasarjoja niin saa kuluttaa iltojaan niiden parissa.

Jokohan sitä nyt olisi saanut maastotyöt lopetettua. Intouduin vielä pari hommaa tekemään näille kurakeleille. Isäntä innoissaan, kun sen autolla kööräilen tuolla kurateitä ja sitte rapasilla kakkasaappailla tulen ajamaan.. sellaista se vain on. Rellu ollu pari viikkoa huollossa. Innolla ootan sitä laskua minkä se @#&+/-\##¤¤"!! auto taas on taas aiheuttanu mulle, alan tosissani kohta hankkiutumaan siitä eroon ja hommaan jonku oikeasti hyvän auton, joka ei hajoa heti ku pakkasmittari menee nollan puolelle.

Jos ei ois pakko pitää autoa niin en taatusti pitäs. Ihan kamalasti haittaa ja murhetta ja surua ja kaikkea mitä siitä tulee, ja ennen kaikkea aivan turhaa rahanmenoa, ihan ku ei ois mitään muuta mihin laittaa rahojaan, niin onhan se kiva että kaikki ylimääränen menee sitte viimeistään autoon ..arrrggh..ääärrrr

Joo panin sivut uusiksi.. Vähän muutosta kaipaan elämään , niin sivuja muuttamallahan sitä saa =)