...Käynyt hiihtämässä ensimmäisen kerran näille lumille... vaikka hiekkaahan siellä oli aika kovasti, mutta että hiihtämässä... ja oli siellä aika monta muutakin malttamatonta hiihtäjää =) Mutta Piiiitkä miinus tän paikan opasteidenpuutteelle.. minäkin.. suunnistuksen ammattilainen sekoilen siellä pimeässä että mihin tämä latu oikein johtaa.. risteyksissä ei ole opasteita.. minkäänlaista latukarttaa.. eikä mitään.. jotain kaatuneita kylttejä jossain ihan ihme paikoissa.. siitä siis .. pitkä miinus... mutta eipä se siitä ensihiihdon riemua saanut pilattua

... syönyt elämäni ensimmäisen kerran pomeloa... sellainen heräteostos tarttui nälissään matkaan ruokakaupassa. Hassu mieto greippi.. paljoa ei uskaltanut syödä, ettei yöunet mene ihottuman takia.. mutta aina vähän saa maistella. =)

...antanut ensimmäisen lausuntoni... ja enkä edes kielteistä =) ei noin selvässä hommassa vois kiellellä...  nyt musta varmaan tykätään... hih.. mutta eiköhän sitä vielä ehdi moneen kertaan suututtaa ihmisiä..