Tämä lauantai alkoi  oikein reippahasti. Heräsin siinä kello kuusi, niinkuin nyt tässä olen heräillyt jo kohta parisen viikkoa. Nappasin peiton ja tyynyn kainaloon ja rymysin olohuoneen sohvalle katsomaan edellisillan elokuvan loppuun (kun jostain kumman syystä en enää jaksa edes valvoa yli kymmenen) No siis katsoin sen elokuvan ja sitten tein aamupalan ja katsoin vielä perjantai-aamun elämä käsissä- ohjelman.

Sitten meninkin jo herättelemään Jukkaa. Koska kyllähän lauantaisin saa toista jo herätellä kello 8.15 ;) Niin no kuitenkin kun menin siihen pötkölleen, niin väsähin uudestaan ja otin päikkärit puoli 10 asti. Sitten siitä heräiltiin. Ja syötiin (toinen) aamupala. Ja matot pihalle, pölyt pyyhintään ja lattiat pesuksi. Pesin jopa keittiön valkoisen matonkin, jonne joskus kuukausi sitten kaadoin punajuurisalaattiastian.. se on hyvä että matoissa on kaksi puolta, kun toinen menee likaiseksi niin saa kääntää sen vain lattiaan päin.

Olisi mukava laitella tänne enemmän kuvia, vaan kun ei ole oikein mitään järkeviä kuvauskohteita. Eli en sitten laita kuvia. Loogista. (pieni välikommentti)

Niin no lauantai jatkuu... Sitten siivoamisen jälkeen lähdettiin murun kanssa uimaan ja sitten tultiin tekemään lihapullat ja muussit. Oonko koskaan sanonu, kuinka ihanaa se on, että mies osaa laittaa hyvää ruokaa. Vähentää huomattavasti omaa osallistumista noihin ruoanlaittopuuhiin. Sitten käytiin vielä shoppailemassa. Löyty kaksi laatikollista alennuskonvehteja, ja niitähän oli aivan pakko ostaa "pakkaseen".

Että sellainen lauantai.. ja vielähän sitä on 4 tuntia jäljellä, koska en kuitenkaan saa silmiäni auki pidettyä enää 10 jälkeen. .en varmasti. Tässä tämä elämä kuluu. Töitä tehdessä, tukkaa kasvatellessa ja tulevaisuutta suunnitellessa. Hitaasti asiat etenee, mutta etenee kuitenkin. Elämän asioiden eteneminen on vähän kuin tuo hiusten kasvattaminen. Yhtäkkiä sitä vain huomaa kuinka ne onkaan kasvanu eli yhtäkkiä vain huomaa minne elämä onkaan vienyt, ja kuinka se onkaan muuttunut esimerkiksi puolenvuoden sykleissä. Ja muutoksia tulee, hiljaa ja huomaamatta. Ja kiitos niistä muutoksista, ne tekee meistä täydempiä ja rikkaampia ihmisiä.

Tuohon on hyvä lopettaa tämä lauantai.