Ei huvita mennä ulos, ja siellä on sentänsä kevätmarkkinapäiväkin. Varmaan mukavaa niillä, jotka saa päivän siellä seisoa myymässä lakritsia tuossa kelissä. Ei käy kateeksi. Ei huvita siivota, ei tehdä ruokaa, ei laittaa vaatteita päälle. Lohduttaudun ajatuksella, että onneksi ei olekaan mikä pakko tehdä mitään. Onneksi voi vetää peiton päälle, istua telkkarin eteen, ottaa läppiksen syliin ja olla vain.

aamunäkymiä:

534728.jpg

Haravointiprojektikin taas jäi tauolle, kun tuli tuo takatalvi. Ehdittiin ostamaan jo grillikin, että kohta pääsee grillailemaan, mutta ei nyt vielä ainakaan tänä viikonloppuna.

Jonkunlainen kevätväsymys vissiin päällä, kun ei vain huvita yhtään mikään. Ei huvittais mennä töihin, vaikka joka päivä kun tulee töistä niin on kuitenkin ihan tyytyväinen siihen että on saanut jotain aikaiseksi. Ei huvittais urheilla, vaikka vielä pitäis pari viikkoa puristaa, kun jumpat sitten jäävät kesätauolle. Ei huvita tosiaan siivota tai tehdä ruokaa, mikä sinänsä on ihan hyvä. Ei tule sitte syötyäkään niin paljoa. Saarioinen valmistaa paljon erilaisia ihania valmisruokia.

Voi tule jo kesä. Lämmin. Ehkä sitä sitten jaksaa herää samoihin aikoihin kuin kaikki pörriäisetkin. Sitä odotellen...