Viikko meni. Satoi välillä vettä. Mikä oli mukavaa. Mutta heti huomasi, kuinka loppukesässä mennään. Kosteus herättää huomaamaan, että syksy tulee. Ja ensimmäistä kertaa 18 vuoteen, ei tarvitse syksyllä mennä kouluun. Siitä jaksaa iloita. Sitä siis voi alkaa tuntemaan ittensä nyt vanhaksi. Jepjep. Kohta alkaa ilmestymään ryppyjä, ja tukka harmaantua.. ja niin. Sellaista se tämä elämä.

Eilen oli työporukanväliset seitsenottelut. Ja nyt joka paikka on kipeänä. Ois vaan pitäny pitäytyä, niisä mun lepposissa hölkkälenkeissä, eikä alkaa yrittää mitään muuta. En muuten ollu ees ihan viiminen joka lajissa.. mutta aika monessa =)

Sitte olin eilen innoissani, kun eka kerran meni tuolla sokkian takylla mittaukset niin hyvin ku ne voi ikinä mennä. Eli mie osaan varmaan käyttää sitä nyt, ainakin jotenkuten. Vaan ainahan parannettavaa löytyy joka asiassa.

Tänään olis siivouspäivä. Että vapaaehtoiset: tänne vain.. ois tiskaamista ja pyykkäämistä ja pesemistä ja pyyhkimistä ja ruoanlaittoa siinä sivussa. Hattua mie nostan kaikille kotiäideille, kun jaksavat joka päivä siivota ja tehdä ruokaa ja pitää kotia järjestyksessä. Oon huomannu itestäni tuon uuden pelottavan puolen, että en viikolla enää tee edes ruokaa.. vaatteet roikkuu kaikissa kolmessa ovenkahvassa, astiat kertyy tiskipöydälle. haarukan pesen aina kun puhtaat loppuvat. Ylistys Saarioisen tehtaalle, tekee ihan maittavia valmisruokia. Ja vaihtoehtojakin löytyy ihan riittävästi, ei tartte syödä edes saman viikon aikana samaa ruokaa kahdesti. Ja ihan hyvin elää. Ja melkein halvemmaksikin tulee kuin alkaa itse ostamaan raaka-aineet ja kokkaamaan, kun kokkauksesta väsyneenä täytyy sitten syödä enemmän. =) Saarioisten valmisruoat... kyllä kiitos. Eikös täällä Huittisissa taida olla se niitten tehdaskin, vai oliko se just se joka paloi silloin keväällä. No ihan sama kai se on. Näkyypä noita sivassa olevan noita ruokia kaikeasta huolimatta.

Joo. Mutta eipä minulla enempää tarvetta ole nyt kertoa omista ruokauluistani.. Jatkan tuota reippaana olon suunnittelua.. kelloki on vasta kahdeksan.. herää kysymys miksi en ole nukkumassa? jeps-- vaan menen nyt sinne sänkyyn.. kuuntelen musiikkia ja suunnittelen.. --->