Taas alkoi uusi viikko. Huomannu tuolla metsässä pööpöillessä, että alkanut tulemaan syksy. Kun lehdet kellastunut, voihan se toki johtua tuosta kamalasta kuivuudesta, mikä satakuntaa on tänä kesänä vaivannut.

Olen aika innoissani, siitä kun pääsee taas muuttamaan. Pääsee sisustamaan uuden kämpän. Ja saa miettiä sellaisia ihania arkisia asioita, kuin mistä Huittisista saa polttopuita. Isä purskahti mulle nauramaan kun pohdiskelin sille ääneen erilaisten halkolaatujen hankinnasta.. että mikähän se olisi hyvä meille :) no voihan se olla aika hassua pohtia, että viitsikö sitä itse alkaa halkomaan niitä vai ostaako valmiita halkoja. Täällä ilmeisesti on suhteessa ihan halvat kuutiohinnat haloissa, jos nyt ymmärsin mitään siitä hinnastosta minkä näin. Pohdiskelin, että noita puukuutio asioissa joskus ollu tosi taitava kouluaikoina, ja nyt en muista niistä asioista juurikaan mitään. Sellaista se elämä. Kaikki mennyt unohtuu ajallaan.. Ammattitaitoa tulee pitää hengissä kertaamalla jos haluaa sen säilyvän. Ja täytyy kyllä häpeäkseni myöntää, etten muista enää miten noita irto/pino/kiintokuutioiden hintoja määriteltiin. Että kiltisti maksan mitä pyydetään ja nautin sitten talvella takkatulesta oman kullan kainalossa.. Kyllä siitä voi jo maksaa ;)

145224.jpg

Odotan aika kovasti, että pääsis jo sinne "lomalle". Kyllä se väsyttää, kun on kaukana läheisistä ja ei ole muuta elämää kuin työ. Niin ihanaa päästä käymään pohjoisessa. Kun meidän porukat tulee käymään roissa ja onhan se tietenkin ihan mukava appivanhempiakin nähdä, vaikka edelleenkään en ole vakuuttunut siitä, että ne erityisemmin pitää musta, kun vien niitten ainoan pojan kauas kauas tuntemattomaan maailmaan. Mutta minumaiseen tapaani .. pidän pääni ja seison omien mielipiteideni takana.. rovaniemelle en muuta. en edes miehen takia.. tokihan siihen vaikuttaa monet muutkin asiat..mutta niistä sen enempiä turisematta. Vaan kiva siellä on silti päästä käväsemään.

Joo johan sitä tulikin kirjoiteltua. Alan tässä rentoutumaan.. Huomenna saa taas päteä töissä, mikä ei varmaan ole kovin hyvä juttu,  että mun annetaan päteä.  Ja sais jo ukkostaa.. kamalan painostava ilma.. pää halkeaa...sitä odotellessa :) ---->