pistän tänne nyt vielä lisäksi muutaman kuvan loppureissusta.

Mutta ensin kerron vähän yhteenvetoa.

Oli mukava loma, paljon mukavampaa oli lähteä pohjoseen ja tavata kavereita ja sukulaisia, kuin jos olisi lähdetty ulkomaille, niinkuin tuossa joskus keväällä suunniteltiin. Rovaniemellä oltiin pari yötä meno ja tulomatkalla. Pääsi ihan soittamaan hätänumeroonkin, kun shoppailureissulta palatessa löydettiin mies keskeltä tietä makaamassa. Valitteli, että rintaan koskee, ja nitrot jäi kotia. Eipä siinä sitten auttanut muuta kuin näppäillä ne kuuluisat 112 ja kysellä, että mitäs sitten tehdään. Ambulanssi tuli viidessä minuutissa ja taisivat olla ennestään tuttuja keskenään. On se vaarallista tuo krapulassa lenkille lähtö.

Sitten poimittiin talven marjat. ihan hyvin tuli ainakin mustikoita ja variksenmarjoja. Nyt tänään onkin niitä laiteltu pakkaseen ja variksenmarjat pistin mehustumaan. Tammukassa käytiin, Jukalle elämyksiä =)

Tulomatkalla viihdytettiin itseämme laskemalla kuinka monen kunnan läpi ajettiin. Kierrettiin Jukan mummon siskon mökin kautta, niin saatiin vielä pari kuntaa ekstraa.. eli tulomatkalla 35 kuntaa. pitäs laskea lisäksi ne menomatkan kunnat. Kun ajettiin kuitenkin länsipuolta ylös ja alas tultiin keski-suomen kautta.

Ja joo.. käytiinhän me koeajamassa se uusi Golf Variant. Voi jösses!! Se oli kulkaas virhe!! Ei niinkään ihastuttu siihen golffiin vaan ku autokauppias käski kokeilla vielä sitä uutta passattia.. se on aika hieno kyllä. No onneksi ei ole varaa alkaa autoa vaihtamaan.. ainakaan nyt ihan vielä ;) Taisi kyllä jukallakin nousta jonkinlainen autokuume.. *hihih* kun selaillu taas urakalla autosivuja. No ehkä se siitä ajan kanssa laantuu, tai sitte me joudutaan kohta vaihtamaan autoa =)

No mutta niitä kuvia vielä pari....

Variksenmarjanpoimintareissulta....

854116.jpg

Maisemia sieltä ylhäältä

854124.jpg

854123.jpg

Kun etsittiin sitä mummon siskon mökkiä sieltä keskeltä jostain...niin ajeltiin tuollasia teitä...

854178.jpg

Taivas oli kuin tulessa kun ilta-aurinko oli laskemassa, kuva otettu liikkuvan auton ikkunan läpi..

854186.jpg

Ajeltiin näsinneulan ohi, kuva taas otettu hätäsesti punasissa liikennevaloissa

854192.jpg

Ja sitten loppuun vielä kuva ruusuista, kun ne ovat kasvattaneet kaksi uutta kukkasta kahden viikon poissaolomme aikana....

854195.jpg