No jaa.. on ne.. viikonloput tylsiä. Ei siitä vaan pääse mihinkään. Toisaalta kun ajatellaan positiivisesti niin ainakin tulee lenkkeiltyä, kun ei viikolla jaksa. Eipä tässä suurempia juttuja ole tapahtunut. Odottelen vain, että pääsee käymään vapaapäivillä tuolla pohjoisessa. Mutta kauan joutuu vielä vaan odottelemaan. Mutta onneksi on niin kiire viikko taas tulossa että luulis sen hurahtavan tuossa nopeasti. ja sitten ei ole enää kuin yksi viikko. Ja sielläkin on kyllä tekemistä. Saa olla sinänsä onnellisessa asemassa, että saa joka aamu nousta töihin. Kyllä se antaa elämälle jonkinlaisen tarkoituksen. Että on syy nousta, kun pitää mennä töihin. Vaikka oishan se joskus mukava vaan lusmuta keskellä viikkoa niinku kouluaikoina, vaan nyt ei vaan viitti. mutta siitähän ne maksaa että hilaa pyllynsä tuonne joka aamu.

Ne sais kyllä enemmän näyttää viikonloppusin parempia ohjelmia. Kun ei ihan koko päivää jaksa juosta :) Toisaalta sitte se loppuaika menee syödessä. Tänäänkin herkuttelin oikein kunnolla. Teen ihmiskokeita itelläni. Söin lättyjä ja kahvia ja jätskiä. Nyt sitten katson mitä tapahtuu, kun ei ole melkein 5 kk syönyt vehnää niin ihan mielenkiintoista nähdä että miten elimistö reagoi taas tuohon normaalien ihmisten ruokavalioon.

Onko täällä etelässä jotenkin huonompi vesi kuin tuolla pohjoisessa? Kun naama on menny ihan näppylöille täällä. Enkä nyt keksi syytä siihen, että miksi. Ja kun Johanna sitä joskus puhui että Seinäjoella on erilainen vesi kuin Rovaniemellä niin hänellä menee naama aina näppylöille. Niin sitten mietin että johtuisko tuo sitten vedestä vai mistä. Vaan ihan samahan se on miltä mun naama näyttää kun ainoa jonka sitä tarttee kattoa niin ei oo kattomassa sitä =) ja sitten lohduttaudun sillä, että kun lopulta joku on kattomassa sitä niin ehkä näppylät ei sitte haittaa.. ja onhan tuo luvannu jo mennä mun kanssa naimisiin niin eikö se ole nyt ihan sama miltä sitä enää näyttää :) ainakin noin on kiva ajatella.. joo mutta ei mulla mitään järkevää kirjoitettavaa näköjään ole niin lopetan sitten kokonaan nyt tämän kirjoittelun --->