voi elämä on niin tylsää kun ei ole tekemistä =) eilen sain siivottua koko huushollin noin niinkuin päällisin puolin. Ja laitettua omat ja jukan kesävaatteet laatikkoihin. kävin shoppailemassa. Tein ruokaa. keitin kahvia kaksikin kertaa. pesin pyykkiä.. ja vieläkin jäi päivästä vaikka kuinka paljon ylimääräistä aikaa. Tosin olin jo ihan kuitti siitä siivoamisesta, että en enää lenkille viitsinyt lähteä. 

Tänään heräsin siinä vähän ennen kymmentä, katselin telkkaria, olin koneella, kävin ruokakaupassa, tein ruokaa, keitin kahvia. Ja kello on vasta yksi!!! minen käsitä, miten joku voi saada aikansa kulumaan koko pitkän päivän. Nyt jo tuntuu, että pää hajoais, jos päivän suurin kohokohta olisi postin tuleminen. Mitä positiivista tässä "ei mitään tärkeää" -tekemistä olotilassa sitten on? no keksin sen ainoan ja yhden. Saa jumpata, käydä lenkillä, just silloin kun tuntuu, että nyt jaksaa lähteä. Harvemmin töitten jälkeen on enää niin paljoa virtaa, että mitään kovin kummosia treenejä siinä jaksaisi vetää. Mutta ainakin ne työt saavat päivän täyttymään, ja voi tuntea että on tehnyt edes jotakin enemmän tai vähemmän hyödyllistä. Onhan se hienoa huomata, että kuinka tyhjää elämä olisikaan ilman töitä. Ja kiitollinen olen siitä, että niitä töitä on ja saa tehdä.

No mutta ehkä se on ihan hyvä välillä olla tekemättä mitään, vaikka tosi tylsäähän tämä kyllä on. Ja kokoajan vain miettii mitä tekisi seuraavaksi =)

995327.jpg