Aloitin maanantaina, elikkäs sehän oli eilen (ajantaju hukassa) jumppailuhommat täällä. Ja ainakin vielä toistaiseksi se on ollut mukavaa illantäytettä. Ei varmaan tosin talven myötä tule alkuinnostuksen jälkeen käytyä ihan jokasessa kerrassa, että jos kerran viikossa sais takamuksensa ylös sohvalta, niin sais jo melkein taputtaa itteänsä olalle.

Suurin pohdintojeni osa-alue tällä viikolla lieneekin se, että soitanko ja pyydänkö avaimia ennen viikonloppua vai vasta viikonlopun jälkeen. Huomenna on saunapäivä, ei jaksa innostua tavaroiden kantamisesta, torstaina on kuntovoimistelua =) ,eli ei varmaan jaksa innostua tavaroiden kantamisesta. No sitten on tietenki loput päivät tällä viikolla, mille en ole vielä ohjelmoinut mitään aktiviteettia. Vaan eihän sitä joka päivälle tarvitsisi ollakaan, vaan kuluu aika mukavammin eikä tarvitse kokoajan miettiä että mitä hyvää sitte söis, kun on muutakin hommaa ku syöminen ja telkkarin katsominen. Mutta huomannu senkin, että liikkuminen on oikeasti ihan mukavaa, että siitä tulee hyvä olo. Ennen stressas vain sillä että joko täytyy treenata että sais tulosta aikaan, ja sen jälkeen ollu pari vuotta että pakko liikkua ettei perse leviä mahdottomia (eli kun nyt ei tarvitse enää kehittyä urheilijana, ja perse on levinny jo sen verran että peli on menetetty, niin ihan hyvin voi alkaa liikkumaan niin että fiilistelee joka hommasta mitä touhuaa).

Syksy tullu, telkkarista alkanut kaikki uudet ja vanhat sarjat. Jipii.. telkkarista tulee ohjelmaa. En laske BB:tä siihen, vaikka joka ilta telkkari onkin auki sub-tvstä... pieni uhka leijuu ilmassa ettei tuolla omakotitalossa enää bb näkyiskään, mikä voi olla pelkästään positiivista. Jahans. .kello onkin tuon maagisen verran. eli ilta kymmenen. ja mikäs sieltä telkkarista silloin tulikaan =)