Taas on yksi arkiviikko takana. Kaksi viikko vielä lomaan. Eikä vielä minkäänlaisia lomasuunnitelmia. Tuntuu, että aika ja ajatukset menee ihan noissa työhommissa, että sitten illalla ei jaksa mitään muuta, kuin nuutuneena tuijottaa amerikkalaisia hömppis-sarjoja. Noita rikos-sarjoja tulee kyllä nykyisin aikalailla telkkarista, kaikki csi:n kolmea eri sorttia (ei toki samaan aikaan, mutta on tullut seurattua aikanaan), yli synkän virran, todistettavasti syyllinen, numerot, ncis, criminal minds, ilman johtolankaa, joku varmasti unohtu, mutta olihan noita jo tuossakin. Koskahan noihin rikostenratkaisuohjelmiin kyllästyy?

Lauantai-aamu.. enkä saanut nukuttua seitsemän yli. Huolestuttavaa.

Kävin eilen syömässä suuren sähkölinjan alta vadelmia. Sitten alkoi satamaan kaatamalla vettä ja tuli kiire pois. Ja sitten aloin kyllä ajattelemaan, että onkohan siellä käärmeitäkin, oli se sen verran heinikkoista. Kun ei ole mitään tietoa että missä ne luikertelijat oikein majailevat, niin sitten aina silloin tällöin havahtuu siihen että  huomaa miettivänsä käärmeitä. onneksi aika harvoin kuitenkin. Eihän töistäkään tulisi mitään jos kokoajan miettisi, että missä ojassa se kärmes nyt on ja mihin heinään se punkki on istahtanut, että saa hypätä syömään minut =)

tute.giftute.giftute.giftute.giftute.giftute.giftute.giftute.gif

Käärmeistä tuli mieleen.... kun tuon sormuksen jokin aika sitten ostin... sille on tarinakin =)

sormus.JPG

 

"Käärme on merkki itse jumalten voimista. Se on myyttinen eläin, joka hallitsee elämää ja kuolemaa. Sillä on kyky nuortua ja syntyä uudelleen nahkansa luomalla. Se kykenee päättämään myös kuolemasta myrkyllisellä puremallaan. Kerälle kääriytyneenä käärme kuvaa ikuista elämää ja kiertokulkua. Se on vahva suoja pahaa vastaan. "