Paluu takaisin arkeen ... mustaan ja märkään eteläiseen kaamokseen. Ei tätä täällä nyt talveksikaan enää kehtaa kutsua.. on se niin synkänoloista täällä. Mutta ihan kiva päästä töihin ja kuluttamaan ne 2 kiloa suklaata jotka tuli tuossa viikon aikana syötyä. hupsis.

pistän vähän kuvia.. kuvat on kivoja. ja yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..

325632.jpg Meillä kävi ihan ihan se oikea joulupukki, mulle se ei vaan kauheasti tuonu lahjoja.. jukka sai enemmän ku mie.. se on siis ollu kiltimpänä viime vuonna :)

Sitte Kultsi sai toteuttaa itteään.. Sai kuvailla passattia joka kulmasta ja joka paikassa ,,tässä valittu pala murun jouluisesta annista...

325634.jpg

 

Sitten vielä lopuksi kuvan siskon nuorimmaisesta... ja lumimäärästä mitä tuolla pohjoisessa oli.. että meillä ainakin oli valkea joulu. tosiaan sen viikon aikana satoi 40 senttiä uutta lunta ja olihan sitä jo siellä jonkin verran ennestäänkin... mutta kuvia :)

325636.jpg

Uusi vuosi oli sitten erittäin rauhallinen. Oltiin Roissa ja pihalta vain katsottiin, että kyllä ne jotku niitä raketteja viitsii ampua. ihan mukavasti välähteli. Sitten mentiin nukkumaan ja aamulla ennen sianpieremää lähdettiin ajamaan tänne loskan ja vesisateen maahan...

Että on saanu ajella jos ei muuta... mutta nythän sitä ei tartte ku totutella taas tähän tasaisen tappavaan arkeen... jatketaan siitä ;)