Onpa ollut kiire viikko, vaikka en edes ole käynyt töissäkään missään reissussa ku yhdesti. Silti niitä vaan riittää hommia. Mutta en vain voi olla hehkuttamatta että kohta ..oi kohta on viikko, että ei tarvitse vaivata päätään millään muulla kuin sillä, että minkämerkkistä jätskiä tänään söis :)

Pitää viikonloppuna ottaa kuvia meidän kesäisesti rehottavasta pihasta =) siellä ihan kukkiikin jo joku.

Gps:n kohtalo:

Työkaveri otti sen laitteen ja teki siihen pientä remonttia.

hyva.gif Ei ole muuten koskaan toiminut paremmin sen jälkeen ... Mutta ehkä sitä silti ei tarttis nakella tuosta vain.

Autoista:

Sen ne sitä meni ja otti ja hajos vesipumppu passatista. Menossa korjaamolle päivää ennen lomareissua. Että toivottavasti tulee kuntoon, 1300 km on aika ikävää joutua menemään jollain muulla ku omalla autolla.

Prinsessahemmottelu

Kävin viikonloppuna siinä joululahjaksi saamassani prinsessahemmottelussa. Tuntu hassulta, kun helteellä joku käärii viltin sisälle =) Prinsessaviltti.. siinä oli kukkasia. Olihan se tosi rauhottava kokemus. Taustalla soi rauhallinen liplatusmusiikki, ja joku hieroo jumissa olevia hartioita, ja kasvoja ja päätä. Siihen tosiaan kuulu se naamanpesu ja sitte hierontaa. Ja samalla jotain akupisteiden painelua. Mutta joo.. oli rentouttavaa. Ei silti varmaan toista kertaa tule mentyä. Jotenkin se on sellanen vähän vanhempien naisten juttu.. enkä halua vielä lukea itseäni vähän vanhempiin naisiin.