Menee viikonloput ainakin mukavasti kun on tekemistä. Kaksi rellullista vienyt tavaraa. Eli se on kai noin puolet mun tavaroista. Siellä taaperellu tulevan uuden kodin huoneissa ja mietiskelly, että kivalta vaikuttaa ja millaistahan elämää siinä talossa sitten tullaan elämään. Ripustanu verhot, hyllyt vieny.. ja täyttäny vaatehuonetta. Ihan mietityttää että mitenhän Jukan vaatteet sinne mahtuu :) no pitää laittaa tiiviimpiin kasoihin mun omat rääsyt.

Meni sitten auton takaluukku uusiksi, kun arvioijalla sitä käytin näyttämässä. Ei kannata kovin usein vissiin ajaa sitte siihen koivuun. Onneksi on vakuutukset, varsinkin minulla. No eiköhän rellu talveksi tule taas kuntoon, ja kun saan tuon hovikuskini tänne niin eihän minulla ole enää mitään hätää.

Oli eilen aamulla sellainen raikas ilma. Kun nurmikko oli valkeana ja kaikkea. Tuli syksy, ihan hujauksessa. Ei oikeastaan ole edes vielä tajunnut että kesä on loppunut. No sitä enempiä pohtimatta.

Huh uhh kun  väsyttää.. touhuaminen. Taidan alkaa syömään ja telkkarin katseluun. Käsiäki särkee. Musta on tullu vanhus. Joka paikkaa kolottaa ja muisti ei pelaa. Elämä on. Mutta joo .. siltikin intona siitä uudesta kodista. aivan ihana.