Viikonloppu meni niin, että hurahti. Jukka oli täällä viihdyttämässä mua. Käytiin Vammalassa pehmiksellä, katsottiin maisemia Ripovuorella... hehe.. se sellanen mäki nousee Kokemäen-joen pinnasta vaivaset 36 metriä ja nämä paikalliset on ristineet sen vuoreksi.. No kukin taapeltaa tyylillään :)

Sittenpä se olikin vain tavallista arkielämää...  saunottiin, syötiin ja .... ;) käytiin katsomassa asuntoa. Oli setä laittanut kerrostalo kolmiolle hintaa.. 500 e sellaisesta johon ei kehtais kyllä viedä koiraansakaan asumaan.. ihan aivan kamala. Ei pakastinta, ei nettijuttua, ei autopaikkoja ei sitten kertakaikkiaan mitään muuta kuin ruskea ruudullinen matto ja keltaiset keittiön kaapit... voinette hyvin arvata, ettei se ollut luukku meille ainakaan :) Elikkäs kuumeinen asunnon etsintä jatkuu.

Huomenna pääsen miettimään missä ranta on mennyt sata vuotta sitten :) odotan suurellla mielenkiinnolla mitähän siitä tulee. Neuvojakin annettiin.. "Katsot vähän missä on keskivedenpinnan korkeus ja sitte missä alkaa isompaa puustoa"  -niin justiinsa.. etenkin jos ne on kaatanu sieltä puut pois.. ja elokuussa on hyvä määrittää matalavetisen järven keskivedenpinnankorkeutta.. noin 100 vuotta sitten ... Suosittelen lämpimästi.. kaikki vain maanmittareiksi... tämä on loistavaa.. asdf asdf... no on se oikeasti.. antaa kamalan paljon ainakin liikkumavaraa... tuollaiset 100-vuoden välein käytävät rajat :)

Vaan varmistin, että pääsen lomalle enskuun lopulla.. sitä siis innolla jo odottaen. Suotavaa olisi, että asunto löytyisi ennen sitä niin sitten saisi ainaki rentoutua aivan kokonaan lomalla.. vaikka tuskin se on realistista :) minä ja rentoutuminen samassa lausessa.. .*räkänaurua*  

no eipäs tässä muuta.. mansikat on pakkasessa.. talvi saa tulla ...--->