Ja siltä se on tänään kyllä  tuntunutkin. Voikamala sentänsä. Ku tippu ojaan niin oli siellä sitte vyötäröä myöten. Sitte tarponu äijämeiningillä setien kanssa ihan umpimettää avaamassa linjaa. Oli pyykit pikkusen hakemisessa, onneksi vain pikkusen, kun tuota lunta tuli sitten tuolleen paljo. Ja eihän etelässä pitänyt tulla talvea.

Iso hatunnosto Rellulle. Se oikeasti liikkuu lumessa ku gepardi. Käänsin sen sellasella kaposella mettätiellä ja vähä meni ojan puolelle hankeen siinä kääntäessä ja hienosti lähti lumesta. Toisaalta Rellussa on aika hyvät renkaat. Nastat ne olla täytyy. Vaikka sitte asutaanki näin etelässä. Ihan samalta tuo talvi ainakin toistaiseksi on näyttänyt kuin Rovaniemen korkeudellakin. Että jotta tuo lumi varmaankin tuosta häipyy pikkuhiljaa.

Tätit töissä on aamulla päivitelly ku romppeineni painelin ulospäin, että juuriko tuohon myräkkään joudut mennä. Itsestä tuntu lähinnä että hienoa että on tuollainen ilma, pääsee nopeammin pois, kun kukaan muu ei kuitenkaan viihdy tuiskussa ja tuulessa. Toisaalta kyllä mie oikeastaan nautin siitä mitä rumempi ilma on.. niin kaun kun sataa vaan lunta ei haittaa.. se ei niin paljoa kastele. Ja muistuu ne treenailuajat mieleen, kun ladulle mentiin oli keli mikä hyvänsä. Kai se siellä on kehittynyt tuo jonkinasteinen aivovamma sitten, että vieläkin viihtyy ulkosalla sellaisella ilmalla mikä muista on ihan kamala.

että semmoista... palaillaan.