löysin taas uuden hienon kuvankäsittelyohjelman.. aamun vääntänyt tuollasia omenoita ja ukkeleita.. eihän nuo mitään laatujuttuja oo, mutta mun omia sentään :) omena.gif

Mulla haravointiprojektikin on jo edennyt sen verran, että enää ei ole kuin puolet jäljellä, mutta ajattelin jättää jotain pääsiäisen jälkeenkin.

Tänään aamulla meillä kävi pikkunoitia tuossa ovella, kauhea paniikki, kun kumpikin ettii ensin jotain mitä niille vois antaa =) ei löydetty muuta kuin yksi sellainen iso suklaapupu, iskettiin se sitten niille kouraan. Tyttö sanoi kaverilleen ihmeissään, että oho, onpa iso pupu, ja se pitikin sitten antaa äitille joka odotti parinkymmenen metrin päässä pihalla noitia.

Jukka siivoaa vessan hajulukkoa =) kuuluu yyöökkk ääni nyt tuolta vessan suunnalta ... Sille iski joku ihmeen tänään-siivotaan-kunnolla päivä. Mulle ois riittänyt ihan hyvin se pyyhitään vähän sieltä täältä siivous, niinkuin aina yleensäkin, mutta onhan se hyvä että edes toinen suhteessa on tarkka.

Ylihuomenna se sitten pitäis lähteä köröttelemään kauas kauas pohjoista kohti. Ihan mukavaa oikeastaan, jos tiet on sulat, ja onhan ne suurimman osan matkasta ainakin. Huominen meneekin sitten siinä, että täytyy syödä jääkaappi pois vanhenevista ja pakatakkin pitäis. Kuulemma ohjelmaan kuuluu moottorikelkkailua, että sinnehän täytyy ilmeisesti ihan sitten ottaa muutakin matkaan kuin pipo ja lapaset.

Mutta eipä tässä enää mitään muuta kuin että kovasti hyvää pääsiäistä kaikille!!!

          witch2.gifwitch2.gifwitch2.gifwitch2.gifwitch2.gifwitch2.gif