Lupasin tänään jollekin tätille, että voin juosta karhuviestissä Sinin puolesta, kun sini tullu kipeäksi =) Viimeksi oon juossut about kuukausi sitten. Telkkarista tulee nyt joku maratonkoulu, eikös sitä katsomalla kunto kohoa sen verran, että jaksan huomenna sen vitosen hilpasta?

Pitää vaan mennä rauhallisesti, niin kyllä sen varmaan jaksaa juosta, oonhan mie jumpassa käyny, eilenkin oli sellainen rentoutusharjoitus.. ja sehän se vasta juoksukuntoa kohottaa ;) sitten oon syöny jätskiä ja banaania. Hiilareita. heh...

Ja sitten nämä tyypilliset stressin aiheet: Mitä mie laitan päälle ?!? ..pitäis kuulemma olla mustat/tummat vaatteet... että joo. hyvä tulee... sitten toiseksikin. Pitäis sitte huomenna ajaa Poriin jonnekin karhuhalliin.. sain tätin nauramaan kun kyselin, että missä päin eurajokea se karhuhalli sitte on .... 463802.jpg

Mutta sellaista. Käyn sitten raportoimassa kuinka monesti pitäny pysähtyä vetämään happea. Toisaalta pää on nyt niin täynnä kaikkea kökköä, että voihan se olla että kun mut päästetään irti ja juoksemaan, niin sitten juoksen koko sydämeni pohjasta.

Asiasta viidenteen. Olen miettinyt, miksi ihmisten täytyy erota? tai jos eroavat, niin miksi sitte kauhea sota päälle omaisuudestaan? Tehkää hyvät ihmiset niitä avioehtosopimuksia, niin ei tule sitte niin suuria riitoja erotessa. Ihan hyvä se sopimus on tehdä vaikka ei meinaisikaan erota ikinä. Mitä se sitten edes haittaa että sellainen on olemassa. Mutta auttaa kamalan paljon sitten jos todellakin eroaa. Tai sitten ei mene naimisiin.. sehän on kuitenkin nykyisin jo aivan yliarvostettua. Tai oikeastaan, olen huomannut vanhemmuuttani, että ei siitä enää edes haaveile että menisi joskus naimisiin hienosti kirkossa hienot vaatteet päällä.. Mulle varmaan riittäis pelkästään se että kävis kirjottamassa nimen papereihin ja sillä hyvä. Eipähän tarttis nähdä sukulaisiaankaan sen takia. (onkohan musta tulossa sukulaisvihaaja?) 

mutta nyt keskityn tuohon maratonkouluun ja haen peiton ja pötkötän tässä sohvalla ja harjoittelen henkistä puolta vireeseen huomista varten ;)