Voi että viikonloput täällä on tylsiä, yksikseen vaan yrittää keksimällä keksiä jotain tekemistä. Onneksi kohta saan edes kahdestaan keksimällä keksiä. Tai oishan sitä tekemistä, mutta kaikkiin mun kivoihin tekemisiin tarttee aina kaveria.. Sulkkista on ikävä yksin pelata. Jätskillä on ihan tylsää käydä yksin.

No lenkillä tulee kuitenkin käytyä. Tänään(kin) on ollut lämmin päivä käydä lenkillä. Edelleen olen sitä mieltä, ettei täällä etelässä ole rumia ilmoja koskaan.. kahtena päivänä satanut niin että olen nähnyt.. ja kuitenkin jo 1...2..3...4..kohta 5 kuukautta asunu täällä. Hui .. eli se tekee sitte niinku insinöörimatikalla 18-5=13 eli joo 13 kuukautta vielä jäljellä. Ku sen työsopimuksen pitäs tosiaan silloin loppua. Vaikka kovasti ne puhuu, että saa tehdä töitä niin kauan ku haluaa.. mutta katotaan nyt.. tahtooko ne mua enää sitte 2007 :) en olis siitä ollenkaan niin varma...

Niin lauantai.. heräsin kasilta, mutta väkisin makasin siinä yhdeksään ja sitten katsoin sen bramwellin ohjelman. Sitten lähdin käymään tiimarissa, ja huomasin joutuneeni keskelle jotain huittisten markkinoita. Isi on varmaan innoissaan kun sille sellaisen nallekukkaron laitan synttärilahjaksi =) Kamalan vaikea keksiä mitään miehelle, jolla on jo kaikkea. Ja kun ei mitään isoa viitsi alkaa postittamaan täältä asti.

Sitten tulinkin kotiin ja söin ja herkuttelin marjavanukkaalla.. piilomainostan sitä .. se on niin hyvää se sellainen marjavanukas vaniljakastikkeella.. kannattaa kokeilla jos tykkää marjavanukkaasta.. :)

Sitten melkein nukuin päikkärit ja katselin telkkaria. Sitten piristyttyä jumppailin vähän ja lähdin juoksemaan. Tulin takas tiskasin ja menin saunaan. Loppuilta onkin ollut vain koneella oloa. tällainen tavallinen tylsä tylsä lauantai. Ja huomenna on samanlainen kuuma päivä tulossa.. pitäs kehitellä jotain aktiviteetteja ja tuhertamista sitten huomisellekin * huokaus* ..olis jo maanantai niin suurin osa päivästä menis siihen että olisi jo jotain tekemistä,ettei keksimällä tarttis keksiä kokoajan. Eli maanantaita odotellessa ---->