No nyt voi sitte taas huristella. Meillä alkaa olla pihalla jo ihan kivat näkymät. Nyt siellä seisoo passatin vieressä tuollainen tummansininen perseeseenpotkastu golffi. Sillä sitte vissiin työajotkin nyt täytyy tehdä. Ei saa kuulemma laittaa kurasia saappaitaan passatin kyytiin... on se mennyt elämä kyllä.. no toisaalta hyvähän se on yrittää pitää autoa siistinä. Myönnetään.

463802.jpg

Pitäs vissiin lähteä ulos haravoimaan pihaa tai jotain. Arska paistaa ja lämmittää. Linnut laulaa. Mutta eilen tuli käytyä sulkkiksella, niin nyt on taas lihakset kipeänä. Ja telkkarista tulee salkkareiden uusintoja. Kamalan monta hyvää tekosyytä olla menemättä pihalle.

Sain vihdoin ja viimein keittiöönkin uuden ilmeen. Keväisen vihreät verhot ja pöytätabletit. niillähän saa jo kummasti ilmettä uusiksi. Ja ehdottoman tärkeä mainita että pääsiäisen kunniaksi piti vielä ostaa sellainen posliinipupu jolla oli karvaturkki. Niin ja vihreä pallokynttilä, sopii hyvin yhteen verhojen kanssa.

469419.jpg

Nyt sitten ennen kesää pitäisi vielä uudistaa olkkari. Siihen menee sitten varmaan taas muutama kuukausi.

Enää yksi kokonainen viikko ja puolitoista päivää. ja sitten lomailemaan. Tuntuu niin hassulta varmaan ottaa sukset matkaan kun täällä jo alkaa nurtsi vihertämään.. Mutta sellasta se on.