Olihan se aurinko jopa puolitoista päivää pilvessä... ja nyt se sieltä taas tunkee... Ai niinkö ne tulppaanit vaan keväällä kukkii... mitä iloa on sellasista kukista, jotka jo juhannuksena kuihtuu pois.. no onneksi sieltä puskee uutta ja ihmeellistä sinistä kukkaa nyt =)

Tajusin tuossa, että mullahan on viikko aikaa irtisanoa tämä kämppä jos ei halua maksaa vielä lokakuussa vuokria.. kun tuo kahden kuukauden irtisanomisaika. Vähän se pistää painetta kyllä, että olishan se hyvä jonkinlainen luukku olla tiedossa jo ennen ku edellisen sanoo irti. No pitää ensi viikolla laittaa tuulemaan :)

Kävin tänään sauvakävelemässä tuolla pyölönvuorella (nauraa kierien maassa.. täällä... vuori..justjoo)niin 2 tuntia.. ja sitte keskellä kirkasta päivää sauna lämpiämään ja sinne. Olipa mukavan rentouttavaa. Sitten kävin ajelemassa ( vai voinko mie jo sanoa rellustelemassa.. se kuulostaa niin hassulta) sen verran että hain kaupasta sellaista marjavanukasta ja vaniljakastiketta.. semmoista hyvää oon kaupasta löytäny ja innostunu syömään.. .suosittelen.. gluteeniton ja kaloreita vaan 61 sataa grammaa kohden ..eli purkissa on noin 100kcal.. eli sama kuin omenassa ja appelsiinissa... eli sitä voi verrata omenaan ja appelsiiniin ja syödä sitä niin paljon kuin haluaa =) asdf asdf

Mie näin unta jostain maastokartalla seikkailemisesta.. .siis oikeasti.. Että kulki sellaista karttaa pitkin ja sitte jotain korkeuskäyriä väisteli ja vedet oli kanssa tosi hauskannäkösiä kun ne tummeni ku meni syvemmäksi.. siis tallustelin siellä netan ja äitin ja jukan ja ketähän kaikkia siellä olikaan.. niin sitä karttaa pitkin... taidan olla loman tarpeessa..  :)

Miksei telkkarista tule mitään lauantaisin? voisko joku soittaa telkkariin ja käskeä niitten laittaa lauantaille paljon hyviä sarjoja ja elokuvia ja kaikkia katsottavia ohjelmia.. ihan päiväsaikaankin. Tajusin muuten että BB alkaa taas.. sitä innolla odottaen.. Tais viime tuotantokaudesta jäädä jukan kanssa katsomatta vaan pari jaksoa.. meistä tuli ihan faneja... hih.. sellaista sattuu...

No eipä tässä nyt tänään ihmeempiä... heippa --->