Aika hassuahan tuota on sanoa noin, mutta niinhän se tietenkin on että nyt sitä asutaan etelässä ja täällä pohjoisessa käydään vaan lomilla. Tämä loma ollut kiireinen, shoppailu meidän porukoitten kanssa ja hankkinu kamalan paljon pahvilaatikoita ja tehnyt inventaariota omasta ja jukan omaisuudesta. omia on mennyt jo kovasti konttiin.. toisen omaisuuden tuhoamiseksi en ainakaan vielä ole tehnyt mitään.. enkä varmaan tehekkään. Antaapa itte heitellä pois turhat. No mutta silti.. muuttohommia. Vaikka varsinaiseen muuttoon on vielä kuukausi- Silti Rellu pitää tunkea roinaa täyteen niin paljon ku vaan sopii.. lain rajoissa =)

Seinäjoella puhalluttivat tullessa.. ei ole kiva jos mennessä pysäytetään sitte sen takia että auto ..anteeksi Rellu näyttää epäilyttävältä ja liian vaaralliselta kuljetukselta. Hyvähän se tietesti pitkällä matkalla oisi nähdä takaikkunastakin. No se on sitten lauantain murheita.. jipii jipii... tätä blogía kirjotellessakin lauantait on aina olleet kovin kovin tylsiä.. no tuleva lauantai on kiireinen.. sitte ei enää tähän taloon tulla, ja kaikki loput tavarat mitä jää niin jää sitte jukan harkinnan varaan heittääkö ne pois vai säilyttääkö.. epäilyttää hiukan.. mutta ei kai sille mitäään voi.. =)

Pitäs tuossa loppuviikosta lähteä kavereitakin moikkailemaan. Nyt aika on tosiaan mennyt pakatessa ja porukoitten kanssa ollessa. Mutta silti mukavaa on ollu olla täällä. tosi mukavaa.. sänkyyn hommattiin yhtenäinen sijauspatja niin siinä on aivan mahtista nukkua ku ei oo enää mitään rakoa välissä.. tosi mielenkiintosta juttua tulee- eli sama lopettaa...