Pitäähän sitä tällaistakin kokeilla... hihi.. nyt kun on vielä aikaa.. :)

Mitähän sitä sitten kirjoittelis. Ilma on hieno. Täällä etelässä ei taida niitä rumia ilmoja ollakaan .. aina vain on hienoja ja hienoja ilmoja. No kai se talvi sitten on ruma tai jotain. Hyi että.. ei kyllä huomenna kauheasti mieli tee lähteä minnekään töihin.. mutta pakko kai se on.. siitähän ne mulle maksaa.

Kävin Pääkaupungissa reissussa. Yhden kokonaisen päivän. Totesin, että siellä kiinalaisesta ei saa salaattia ja annoskoot oli pienempiä. Tosin olihan ne sitten halvempiakin. Mutta jopa rovaniemellä on kivemmat ruoat ku siellä big cityssä. Olihan siinä Terhi ihmeissään kun linja-auto kaarsi sinne maan alle (siellä taitaa puolet kaupungista olla maanpinnan alapuolella) niin niin sinne se kuitenkin sekin meni. En sitten uskaltanu kovin kauas mihinkään lähteä ennen kuin sain sen henkilökohtaisen oppaani sinne.. ja ihmeissään kattelin vain että noin korkeita taloja ja noin paljon niitä ..ja noin kamalan paljon erilaisia ihmisiä ja kaikkea.. ja kaikilla kamala kiire jonneki.. kaikki ne paino johonkin suuntaan.. ois sinänsä mielenkiintoista ollut tietää minne kaikki niin kiireessä oli menossa.. no ehkä se on ihan turhaa ajattelua sitten.

Oli kyllä mukavaa nähdä kaveria, kun ei moneen moneen vuoteen oltu nähty. Mutta mukava se oli silti tulla tänne Huittisten rauhaan.. omaan (vuokralla tosin vain) rivitalon päätyyn.. istua terassilla ja kattoa ku naapurin setä ajaa nurmikkoa.. se se on elämää.. eikös :)

Mutta sinne töihin huomenna.. iuh.. ääh.. öyh.. ja kaikkea.. mitähän ne sanois jos vaan nukkuisin huomenna ja jättäisin menemättä toimituspaikalle.. saako niin ees tehdä? Sitäkin joskus miettiny että entä jos mun rellu sanoo työsopimuksen irti niin millä sitä sitte ajelee jonneki Vimpulaan.. polkupyörällä =) Sillä on hyvä.. taky selkään jalat kainaloon ja menoksi. Sitä odotellessa--->