Facebook ..siihen jää NIIN koukkuun. Onhan se kyllä mielenkiintoista lukea toosi vanhoista kavereista, ja kattoa miltä ne nykyisin näyttää, sitte on jännä kattoa, että kuka tahtoo lisätä mut kaveriksi, ja se on mielenkiintoisinta, kun törmää johonkin omaan kaveriin joka tuntee jonku sun toisen kaverin kans, ja sie itte et oo mitään asiasta koskaan tienny.. =) paha paha paha.. ettepä uskalla lisätä itteänne tonne =P

Kaksi kokonaista päivää töitä vielä jäljellä. Tänään sain pienimuotoisen läksiäispuheen pikkupomolta ja sitte siltä vähän isommaltakin pomolta, kun sattuivat olemaan muutenkin käymässä jonkin palaverin takia täällä huitsisissa. Sitten mulle annettiin kukkasia ja sellainen keinosen käsilaukun. =) -ooooo- Vähän ku on herttasta. En mie oottanu mitään läksiäisjuttuja, saati mitään lahjuksia, kun kuitenkin niin pienen aikaa olen täällä ollu töissä. Mutta täytyy kyllä sanoa, että se käsilaukku oli hieno, ja varmasti tulee käytettyä ja aina kun käyttää niin saa lämmöllä muisteloida sitten näitä työkavereita täällä. Ei voi valittaa työkavereista. Ei vois enää paljoa parempaa ensimmäistä oikeaa työpaikkaa itellensä saada. Loistava! Ja ei mulla työn puolesta täältä ois mikään kiire pois, mutta huitsinen paikkana ei ole kyllä yhtään sitä mitä etin elämäni paikasta.. eihän sille mitään voi jos ei natsaa, sitten pitää voidella sukset ja lähteä hiihtämään kohti uusia seikkailuja... sellasta tämä elämä.. ainakin minun elämä on.

Sitten mikä huvitti, laitoksella on konvehteja, joihin on läntätty laitoksen logo!!!! oikeasti?!? no hauskojahan ne oli, melkein ois pitäny ottaa valokuva niistä =)

Muuttoauton kanssa tuntuu olevan nyt jo vähän esteitä, mutta eiköhän ne tavarat jollain konstilla saa vietyä.. asunto tietääkseni pitäisi olla vuokrasopimuksen allekirjoittamista vaille meille vuokrattu, ja sittehän se ei ole kuin mennä ja olla ja aloittaa uusi elämä (tai ainakin melkein) uudessa paikassa. Sitten kun on päästy sinne, niin melko pianhan luulisi pääsevän jo suksien päällekin =)