Se on kyllä ihan ihmeellistä miten maanantaisin asiat on vain niin "jumissa". Mikään ei oikein suju, ja  luulisihan sitä, että tähän ikään mennessä olis jo oppinu sen, ettei edes yritä maanantaisin suorittaa mitään hengittämistä suurempaa. Vaan todistettu se on sekin, ettei se onnistu tässä suoritusyhteiskunnassa. Vaan se maanantaista. Huomenna on onneksi tiistai.

Täällä tämä elämä on mennyt. Samaa rataa seuraten. Odottelen, että maastotyöt loppuu niin saa sairastua sitte, meinaa kovasti tunkea lentsu päälle. Vaan en anna sen ihan vielä tulla.. vasta kohta.. vielä tämä viikko pitää sinnitellä. Ensi viikolla on sitten jo sen verran lepposampaa vaikka maastossa käykin, että pikku lentsu ei haittaa, ja ehkä ei isompikaan. Mutta paripäivää lääkehöyryissä ajelen.. hihi hihi .. kannattaa varoa sinistä renaulttia joka hurruuttelee tuolla Huittinen-Vammala-Akselilla. Onneksi tuo välimatka on kuitenkin niin lyhyt, että vaarannan aika vähää määrää Suomen liikenteestä.

Käytiin tosiaan Jukan kanssa Porissa. Ostamassa painepesuri ja kumpparit. Ja Johannan kotona kahvilla. Seikkailtiin ristiin rastiin ilman karttaa ja lopulta piti soittaa, että ei me kyllä osata Johannalle. Vaan sitten selvisikin, että ihan lähellä oltiin.

Taitaa olla jonkinlainen rituaalitapa se, että kun ajellaan porissa päin niin silloin täytyy sataa vettä. No eipä varmaan olla sielläpäin hetkeen nyt ajelemassa, että Porilaisetkin saavat varmaaan nauttia selkokeleistä. Mietittiin tuossa, että isommat paikat houkuttaa ja jouluostoksetkin suunnataan varmaankin Tampereelle tekemään, vesisateessa asdf asdf..

Siitä kyllä valtiota kiittäminen. Tosi mukavat "trikoo"sadevaatteet antanu. Vähän isoa kokoa, mutta se vain hyvä, että näin syksyllä mahtuu kovasti vaatetta alle. Töissä naureskelleet ku istunu sisällä pipo päässä, mutta se pipo nyt vaan lämmittää pääkoppaa niin mukavasti. .Tosiaan pipo päässä vaan silloin jos on kohta kuitenki lähdössä ulos. Että en toki varta vasten joka päivä siellä pipo päässä.. ei tartte kuitenkaan luoda katu-uskottavuutta sillälailla.

Sellainen kevennys tähän loppuun vielä. Lukittin itteni aamusella ulos. Menin rellulle ja laskin tavarat maahan, jotta saisin avattua ovet. Jotenkin siinä hässäkässä ,, avasin oven ja aloin nostamaan vehkeitä sisälle ja sitte se paino ovet keskuslukituksella lukkoon ja sitte unohin sen ja avaimet  jäi takaikkunalle ja panin ovet kiinni =) hyvä minä. Onneksi oli vara-avain ja Jukka hereillä. Syytän tuostakin maanantaita. Tähän kevennykseen on hyvä lopettaa.