munat on jo syöty, koti siivottu.. nyt vois jo lähteä pohjoiseen. Käytiin tänään treella shoppailemassa. Jukka osti kesärenkaat pikkuvolkkariin. Ja muutakin kaikkea tuli osteltua.. shoppailu on ihan mieltä rentouttavaa touhua .. jos sitä tekee vain kaksi kertaa vuodessa.

Työasioista: Sain uuden takyn.. (hyppii innoissaan) Vähän se on hiano peli.. siinä on kosketusnäyttö ja windowshärpäkkäjuttu ja tikku jolla saa kosketella sitä näyttöä, ja jos siitä nyt mitään huono pitää sanoa, niin se on keltainen ja kerää pörriäiset, mutta ei se haittaa kun se muuten on niin wau. Toivottavasti sitä osaa sitten käyttää muuallakin kun kotipihalla ohjekirja kädessä. Hitsit.. hokasin just että ois voinu filmailla sitä vehjettä, vaan eihän sitä silloin muista kun tarttis. Tosiaan otin sen tänne kotia, ja harjottelin sen käytön. Jukka oli "tosi innoissaan" kun pääsi prismottamaan sinne tänne. Että pääsiäisen jälkeen voi sitten uuden vehkeen kanssa innolla sännätä pellon laidalle isäntiä moikkailemaan.

Voisin laittaa tietenkin jonkin kuvan tähän meidän kevät/kesä keittiöstä.  joo.. laitan :

485264.jpg

Hienoa kun on kamera.. =)

Pitäshän sitä tietenkin käydä pihallakin tänään. Kellokin on jo taas noin paljon (18.10) ja mitään kovin liikunnalista tänään ole vielä tehnyt. Eli kävelylle siis --->