Päivän faktatieto tuli tänään ulos kokeneen insinöörin suusta: "Eikä se ystäväpiiri ainakaan tässä työssä kovin helpolla ainakaan suurene" =)

Paljon mahdollista! Voihan se olla, että opettajia, hoitajia, kaupan tätejä on varmasti aika paljon helpompi lähestyä, kuin ihmistä joka työskentelee jäykkien lakien ja asetusten mukaisesti. Mutta toivon todella, ettei se kuitenkaan tee meistä jäykkiä ja musta-valkoisia, siis se, että teemme tätä työtä. Ja ehkä se on hyvin paljon yksilöstäkin kiinni. Jos antaa asioiden muuttua liian musta-valkoisiksi ja jäykiksi niin kai ne sitten muuttuukin? Ja täytyy kyllä sanoa, että tämä faktatiedon lausunut insinööri, ei kyllä kuulu tähän kategoriaan =) Hänestä ei todellakaan uskoisi, että on tehnyt jäykkistyötä pitkän pitkän aikaa. Siihen pyrin itsekin. Olemaan ottamatta asioita työn ulkopuolella niin kirjaimellisesti. Mitä väliä sillä kuitenkaan on miten täällä eletään.. jäykästi vai vähemmän jäykästi. Vähemmän jäykillä ihmisillä on taatusti ainakin hauskempaa. Ja elämä on aivan liian lyhyt hukattavaksi tyhjään niuhottamiseen. Eli niuhotetaan töissä ja vedetään sitte harvinaisen löysin rantein vapaalla =) ja mahdollisimman epävirallisesti tehdä kaikki.  Ja täällä kaukana etelässä on helppoa olla välittämättä siitä mitä ihmiset oikeasti ajattelee. Kukaan ei kuitenkaan tunne. Ja muutaman vuoden päästä saa vaihtaa maisemaa.

Alkaa huvittamaan tuo löysin rantein ottaminen. Aika tylsäähän tämä elämä täällä kyllä on. Eikä mitään kamalan repäsevää kyllä ikinä tule taatusti tehtyä. Mutta asioistahan on hauska höpötellä. =)