Kun Olisin NIIIIIN tahtonut... NIIII-IIIN kovasti tahtonut värilliset piilarit. =( vaan kun kävin tänään optikolla niin se totes jo aika pian, että en vissiin nouse sängystä ilman silmälaseja ... eli eikös se ole jo aikalailla melkein sokkopaarman määritelmä? Naureskelin sille vain, että ajattelin tuossa viime syksynä, että kohta pitää mennä tarkistuttamaan näköä, kun liikennemerkit alkaa näkyä vasta ihan kohdalla =) Ja olihan se näkö aika kovasti huonontunut taas. Ja sen takia sitte löydä noita omalle silmälle sopivia väripiilareitakaan mistään.

Mutta positiivinen ylläri oli se, että lasit sai tosi halvalla.. (tai no halvalla ja halvalla). Mutta just noitten paksujen linssien ohentelujen ja pinnoittelujen takia laseille yleensä tulee hintaa lähemmän 600 euroa niin nytten ne sai 360 eurolla.

Tuo kehysten valinta on aina ollut mulle sellainen ihme projekti. Yleensä menen liikkeeseen. Katson kehykset läpi. Sitten valitsen ne yhdet joita haluan kokeilla. Sitten kokeilen melkein kaikkia muita.. ja lopuksi valitsen ne joita ihan ensimmäiseksi olen kokeillut. En koskaan usko, että lasit voisi löytää eka kokeilulla =) Mutta niin. Pitäähän tätä vapaa-aikaa joskus noinkin kulutella. Ja etenkin kun antaa sinne liikkeeseen paljon paljon rahaa niin saa kai siellä vähän aikaansakin viettää =)